1

WINNAAR
koldra obciążeniowa dla dzieci liski

Evaluatie: 9.3/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Winnaar van het Zwaartedeken voor een kind klassement - best geteste
Zwaartedeken voor je Kind SleepChanger


Bent u op zoek naar een verzwaringsdeken voor je kind? Lees dan verder over onze kinder verzwaringsdeken. Deze deken is uitstekend geschikt voor kinderen, en het helpt jou kind om beter te slapen. De verzwaringsdeken kan gebruikt worden bij kinderen met adhd en kinderen met autisme. Het helpt jou kind om makkelijker in slaap te vallen en geeft een gevoel van rust. Onze verzwaringsdeken voor kinderen geeft een subtiele druk op het lichaam, en is perfect voor kinderen die moeite hebben met slapen.

Een verzwaringsdeken, is een deken die extra zwaar is, wanneer je kind moeite heeft met slapen is het de moeite waard om een verzwaringsdeken te kopen voor je kind. Onder de vele modellen verzwaringsdeken voor jouw kind, die zijn ontworpen, neemt het beste verzwaringsdeken dekbed de eerste plaats in. Dit zal jouw kind helpen af te komen van veel kwalen die het moeilijk of onmogelijk maken in slaap te vallen. Deze deken kan je kind helpen 's nachts gezond door te slapen en 's morgens gretig op te staan om te spelen of te leren. De doeltreffendheid van het gebruik van verzwaringsdekens dekbedden, ook zintuiglijke dekbedden of zware dekens genoemd, bij kinderen wordt bevestigd door de positieve feedback, niet alleen van specialisten, maar vooral van ouders, die eindelijk kunnen genieten van een goede nachtrust en rust voor hun kinderen. Deze deken geeft je kind een gevoel van geborgenheid en veiligheid, door het extra gewicht in de verzwaringsdeken. Het kan aanvoelen als een stevige knuffel door het gewicht van de deken. Door de diepe druk op het lichaam die de deken geeft, slaapt je kind rustiger.

De doeltreffendheid van het gebruik van verzwaarde dekbedden, ook zintuiglijke dekbedden genoemd, bij kinderen wordt bevestigd door de positieve feedback, niet alleen van specialisten, maar vooral van ouders, die eindelijk kunnen genieten van een goede nachtrust en rust voor hun kinderen:

meningen verzwaringsdeken sleepchanger>

Zwaartedeken Kind SleepChanger – kwaliteit is het allerbelangrijkste


Als u het verzwaringsdeken dekbed bekijkt, zult u merken dat het uiterlijk niet veel verschilt van een normale deken. Het heeft een kleurrijke hoes van hoogwaardige materialen die in de wasmachine op 30 graden gewassen kan worden, en het verzwaringsdekens voor je kind biedt tot 4 kleurvarianten.

Het verschil zit in de vulling, die geen dons of synthetische microvezels is, maar kleine glaskralen, en die maken het verzwaringsdeken voor jouw kind zo uniek, en zorgen voor een optimale belasting waardoor een verzwaringsdeken helpt bij kinderen met slaapproblemen. De vulling is 100 % hypoallergeen en het inlegstuk kan ook in de machine worden gewassen, uiteraard na te hebben gecontroleerd dat het gewicht het maximale draagvermogen van de trommel niet overschrijdt.

Het aantal modellen zal volledig voldoen aan de eisen van elke ouder en hun kind, met 3 verzwaringsdeken maten beschikbaar: 90 x 120 cm, 100 x 150 cm en 110 x 170 cm. Er is keuze in verschillende gewichten van de verzwaringsdeken, van 2 tot 8 kg.Zwaartedekens Kind SleepChanger – hoe het jouw kind beïnvloedt


Het is belangrijk om het voor het juiste gewicht van de verzwaringsdeken te kiezen afgestemd op het lichaamsgewicht van je kind. Alleen bij het juiste gewicht van de verzwaringsdeken voor jouw kind werkt een verzwaringsdeken en ervaart uw kind alle positieve voordelen van de verzwaringsdeken.

Verzwaringsdekens, ook de versie voor de allerkleinsten, hebben een betrekkelijk korte geschiedenis, maar hebben reeds een groot aantal tevreden gebruikers gekregen. Ze werden in de vorige eeuw ontwikkeld en voor het eerst gecreëerd door de Amerikaanse sensorische therapietrainer Tiny Champagne, op basis van de bevindingen van Dr. Temple Grandin. Zij deed onderzoek naar het effect van druk op het verlichten van de symptomen van kinderen met autisme, omdat zij zelf sinds haar jeugd aan deze aandoening leed.

Deze beide dames beschreven het precieze effect van de belasting op het menselijke diepe zintuiglijke systeem, het zogenaamde proprioceptieve systeem. De druk op het lichaam van de vulling van het verzwaringsdeken activeert de receptoren die het vormen in de spieren, gewrichten en pezen, zodat de gebruiker, ook het kind: (ten aanzien van een normale deken)

• zich meer bewust is van de positie van zijn lichaam;
• zijn bewegingen beter controleren;
• behoudt de stabiliteit van het lichaam, ongeacht de positie;
• de spierspanning effectiever regelt.Wat is het verschil tussen een verzwaringsdeken en een zwaartedeken?verschil tussen zwaartedeken een verzwaringsdeken

Zwaartedeken Kind SleepChanger – wat het helpt


Het verschil tussen een verzwaringsdeken voor kinderen en een normaal dekbed, zit hem vooral in het gewicht van de deken. Een normaal dekbed geeft geen subtiele druk op het lichaam van je kind. Door het gebruik te maken van extra gewicht in de zwaartedeken met glaszand, geeft de deken een kalmerend effect. Dit effect geeft een normale deken niet. Onze SleepChanger zwaartedeken kan je kind helpen om een betere nachtrust te hebben ten aanzien van een normale deken.

Door het juiste verzwaringsdeken dekbed voor jouw kind te kiezen en het te gebruiken in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant, kunt u de negatieve symptomen van ziekten zoals:

Autisme


Ernstige holistische ontwikkelingsstoornissen met wisselende symptomen, waaronder ook slaapproblemen, slapeloosheid, motorische hyperactiviteit, moeite met het verwerken van prikkels, of toestanden van nerveuze spanning en ernstige agitatie die stemmingswisselingen veroorzaken. Het gebruik van een verzwaringsdeken dekbed helpt in dit geval, waardoor je kind makkelijker in slaap valt, beter slaapt en een verzwaringsdeken heeft een kalmerend effect. De zachte druk en het juiste gewicht op het lichaam zorgt ervoor dat het kind dieper slaapt, externe prikkels te blokkeren, zorgt voor een gevoel van rust, vastere slaap te geven en tegelijkertijd de communicatievaardigheden te verbeteren. Dit kan eraan bijdragen dat een kind overdag alerter is.

ADHD


Beroepsmatig bekend als Attention Deficit Hyperactivity Disorder, is een dekbed met een glazen bolvulling, aangepast aan het lichaam van je kind, ideaal geschikt voor kinderen die aan deze aandoening lijden. Het zal de meest lastige symptomen van ADHD, hyperactiviteit, nachtelijk wakker worden, overmatige beweeglijkheid, slaapapneu, slaapproblemen, concentratie- en geheugenproblemen snel verlichten. Een onderzoek uit 2015 toonde aan dat een kind dat rust onder een sensorisch dekbed juist meer slaap vertoont gedurende de nacht en is minder afgeleid overdag. Een verzwaringsdeken heeft namelijk een kalmerend effect, waardoor de verzwaringsdeken zo effectief is bij kinderen met autisme. Denk eraan dat het verzwaarde deken kind alleen mag worden gebruikt voor kinderen vanaf drie jaar en met een lichaamsgewicht van meer dan 22 kg, en altijd onder toezicht van een volwassene. Het gewicht moet 10 procent van het lichaamsgewicht van het kind bedragen en het kind moet er in twee fasen aan wennen, 10 - 15 minuten per dag gedurende de eerste week en maximaal 20 - 30 minuten daarna.

Angststoornissen


Bij angststoornissen kan een verzwaringsdeken je kind helpen makkelijker in slaap te vallen en beter te slapen. Het geeft een gevoel van rust, heeft een kalmerend effect en geeft een veilig gevoel. Deze voordelen van een verzwaringsdeken voor jouw kind kunnen ervoor zorgen dat je kind sneller in slaapt valt en de nacht beter slaapt.

Onrustig slapen


Kinderen kunnen vaker onrustig slapen, ze missen het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Wij adviseren om de verzwaringsdeken te gebruiken bij kinderen die onrustig slapen. Deze deken kan je kind helpen tijdens het slapen. De deken op het lichaam, in combinatie met het gewicht van een verzwaringsdeken heeft namelijk een kalmerend effect.


2

MAXTID Weighted Blanket for Kids

Tweede plaats
kołdra obciążeniowa dla dzieci dla dzieci

Evaluatie: 8.0/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Tweede plaats – MAXTID Weighted Blanket for Kids


De tweede plaats op de ranglijst werd ingenomen door de MAXTID Weighted Sensory Blanket for Kids, een model dat ook speciaal voor de allerkleinsten is gemaakt, en net zo gevuld is met glazen microkorrels. Het specifieke kenmerk van dit product is dat de hoes gemaakt is van een materiaal met verschillende oppervlakte-afwerkingen: de ene zijde is glad en zeer zacht, terwijl de andere zijde stugger en enigszins ruw is.

Volgens de fabrikant moet dit voor extra zintuiglijke input zorgen, maar niet elk kind zal dit leuk vinden, vooral degenen die overgevoelig zijn voor tactiele stimuli, een symptoom dat bij veel aandoeningen zoals autisme voorkomt. De verzwaarde deken kan in de wasmachine worden gewassen op een koude wasstand, maar de vraag rijst of dit al het vuil zal verwijderen en de verzwaarde deken grondig zal desinfecteren. Dit is bijzonder belangrijk voor zieke kinderen, voor wie een hoog niveau van hygiëne moet worden gehandhaafd.

Als het gaat om de beschikbaarheid van maten en gewichten van de MAXTID Weighted Blanket for Kids, hebben we niet veel keus. De fabrikant biedt slechts twee opties en deze zijn ongebruikelijk voor onze omstandigheden, 122 x 91 cm en 152 x 104 cm, de eerste met een gewicht van slechts 1,4 en 2,5 kg, en de tweede 3,2 en 4,5 kg. Ook het kleurenschema maakt geen indruk, en twee opties zijn zeker niet genoeg.


3

Sweetzer & Orange Weighted Blanket for Kids

Derde plaats
kołdra sensoryczna dla dzieci

Evaluatie: 7.5/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Derde plaats – Sweetzer & Orange Weighted Blanket for Kids


De derde plaats ging naar een ander product van een overzeese fabrikant, de Sweetzer & Orange Weighted Blanket for Kids, die naar eigen zeggen een dubbele functie vervult: warm in de winter en is koel in de zomer. Dit wordt verondersteld te gebeuren door de "ademende" kussensloop, maar het gebruikte materiaal lijkt te delicaat en vatbaar voor beschadiging, vooral bij intensief gebruik door bijvoorbeeld een kind met ADHD.

Het bedekken met een deken met een bies aan één kant is ook niet naar onze smaak, niet elke peuter zal dit leuk vinden, het kan ongemak veroorzaken waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk wordt om in slaap te vallen, waardoor het nut van dit dekbed in twijfel wordt getrokken. Evenals in het geval van plaats twee, hebben wij ook hier niet veel keuze over de omvang en het gewicht van de lading. Ook nu zijn er slechts twee Sweetzer & Orange verzwaringsdekens voor kinderen verkrijgbaar, 122 x 91 cm met een gewicht van 2,3 kg en 142 x 104 cm, met een vulling van 3,2 kg.

Qua kleurvarianten is het even bescheiden, vooral in vergelijking met de verzwaringsdeken-selectie van gewatteerde dekbedden, en één optie is niet genoeg om de veeleisende jongste klanten tevreden te stellen.