1

WINNAAR
verzwaringsdeken kind

Evaluatie: 9.3/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Een duidelijke winnaar van de ranglijst
Verzwaringsdeken voor kinderen SleepChanger


Bent u op zoek naar een verzwaringsdeken voor je kind? Slaapt je kind onrustig? Een verzwaringsdeken helpt wanneer je kind onrustige nachten heeft. Wij hebben verschillende soorten verzwaringsdekens in ons assortiment, u bent bij ons aan het juiste adres om een verzwaringsdeken te kopen. Lees verder over onze kinder verzwaringsdeken, het helpt jouw kind om een rustige nacht te hebben. Deze deken is uitstekend geschikt voor kinderen, en het helpt jou kind om beter te slapen. De verzwaringsdeken kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij kinderen met adhd en kinderen met autisme. Ook kan de verzwaringsdeken gebruikt worden bij kinderen die onrustig slapen, of bij kinderen die in de nacht graag een gevoel van geborgenheid en veiligheid willen hebben. Het helpt jou kind om makkelijker in slaap te vallen en geeft een gevoel van rust. Onze verzwaringsdeken voor kinderen geeft een subtiele druk op het lichaam, en is perfect voor kinderen die moeite hebben met slapen.
Slaapproblemen, moeilijk inslapen, slaap van slechte kwaliteit of slapeloosheid, komen niet alleen bij volwassenen voor. Ook zijn er kinderen met slaapproblemen, kinderen van alle leeftijden, die vaak niet onder woorden kunnen brengen wat hen mankeert. Jouw kind kan echter effectief worden geholpen met behulp van de SleepChanger verzwaringsdeken, de duidelijke winnaar van deze ranglijst. Een verzwaringsdeken, ook bekend als een sensorische deken of verzwaard deken, zal de meeste obstakels wegnemen die het moeilijk of zelfs onmogelijk maken voor jouw kind om te rusten. Aan het eind van de dag zal het kind niet alleen snel in slaap vallen, maar ook rustig de hele nacht doorslapen zonder wakker te worden. Een verzwaringsdeken is een deken die extra zwaar is, door de subtiele druk op het lichaam ontspant het lichaam. Tegelijkertijd verlicht de subtiele druk van het gewicht op het lichaam van het kind de symptomen van vele ziekten, wat wordt bevestigd door specialisten en natuurlijk door tevreden ouders die de producten van dit specifieke bedrijf aanprijzen:meningen verzwaringsdeken sleepchanger

Verzwaringsdeken Kind SleepChanger – waarom het te kiezen


De SleepChanger verzwaarde deken onderscheidt zich van de producten van de concurrentie door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de materialen waarvan het gemaakt is. Dit garandeert een lang gebruik, op voorwaarde natuurlijk dat de aanbevelingen van de fabrikant voor het wassen en drogen van de deken worden opgevolgd. De deken is gevuld met kleine niet-allergene glasparels en het zijn deze kralen die zorgen voor het gewicht om zachtjes tegen het lichaam te drukken.
De SleepChanger-reeks omvat verzwaringsdekens voor kinderen met verschillende vulgewichten en -maten, zodat ze passen bij het gewicht en de lengte van je kind, en er zijn twee kleurenopties beschikbaar.
Het is belangrijk om het voor het juiste gewicht van de verzwaringsdeken te kiezen afgestemd op het lichaamsgewicht van je kind. Alleen bij het juiste gewicht van de verzwaringsdeken voor jouw kind werkt een verzwaringsdeken en ervaart uw kind alle positieve voordelen van de verzwaringsdeken. Het is aan te raden om voor het kopen van een verzwaringsdeken het gewicht en lengte van uw kind te meten.Verzwaringsdeken Kind SleepChanger– hoe het het lichaam van het kind beïnvloedt


Op de kwaliteit van de SleepChanger verzwaringsdeken valt niets aan te merken, dus is het tijd om meer te leren over hoe het werkt. De sensorische deken is een betrekkelijk jong product, uitgevonden in de 20e eeuw en gebaseerd op het werk van Dr. Temple Grandin, die onderzocht hoe druk op het lichaam de symptomen van het autisme spectrum verlicht. Haar werk inspireerde sensorische integratie trainer Tina Champagne, die de eerste was die een vulling in haar deken naaide en beschreef hoe het werkt op basis van haar eigen observaties.
Deskundigen wijzen erop dat het bedekken van een kind met een sensorisch deken, in plaats van met een gewoon dekbed, het diepe zintuiglijke systeem doeltreffender activeert, ook bekend als het proprioceptieve systeem, dat bestaat uit receptoren in de oren, ogen, spieren en gewrichten. Dit systeem is verantwoordelijk voor, onder andere:
• betere controle over de lichaamshouding, ook tijdens de slaap;
• stabilisatie van het lichaam, ongeacht de positie waarin het kind zich bevindt;
• regulatie van de spiertonus;
• het handhaven van de juiste niveaus van de hormonen serotonine en melatonine, die verantwoordelijk zijn voor rust en slaapkwaliteit;
• volledige ontspanning, geestelijke ontspanning en rust.

Wat is het verschil tussen een deken en een gewatteerde verzwaringsdeken?


Het verschil tussen een verzwaringsdeken voor kinderen en een normaal dekbed, zit hem vooral in het gewicht van de deken. Een normaal dekbed geeft geen subtiele druk op het lichaam van je kind. Door het gebruik te maken van extra gewicht in de zwaartedeken met glaszand, geeft de deken een kalmerend effect. Dit effect geeft een normale deken niet. Onze SleepChanger zwaartedeken kan je kind helpen om een betere nachtrust te hebben ten aanzien van een normale deken. Een zwaartedeken bootst het gevoel na van geborgenheid en veiligheid. Dit zal ontspannend werken voor uw zoon of dochter.
Een kind heeft tijd nodig om te wennen aan de zwaartedeken. Het is aan te raden een schema te maken voor ongeveer 2 weken waarin de tijden opgebouwd worden. Voor meer informatie over het opbouwschema, vraag gerust! Wij kunnen u helpen dit af te stemmen op uw kind.

Wat is het verschil tussen een verzwaringsdeken en een zwaartedeken?verschil tussen zwaartedeken een verzwaringsdeken


Verzwaringsdeken Kind SleepChanger – voor welke kwalen het de moeite waard is om te gebruiken


SleepChanger verzwaringsdeken voor kinderen hebben een breed scala aan toepassingen, maar worden voornamelijk gebruikt voor het verlichten van de symptomen van twee veel voorkomende kinderkwalen, zoals:

ADHD


Psychomotorische hyperactiviteit met aandachtstekort wordt steeds vaker gediagnosticeerd bij de jongste kinderen en geeft lastige symptomen, slaapproblemen die zelfs tot slapeloosheid leiden, motorische hyperactiviteit, voortdurende onrust als gevolg van nerveuze spanning. Het kind is rusteloos, heeft hevige stemmingswisselingen en kan moeilijk stilzitten. In dat geval is een goed gekozen deken voor kinderen aan te bevelen om hen te kalmeren en zodat het kind beter slaapt en hen te isoleren van negatieve prikkels van buitenaf .

Autisme spectrum stoornis


Hiermee wordt het hele syndroom van ontwikkelingsstoornissen van het kind bedoeld, dat ook karakteristieke symptomen geeft, die ook kunnen voorkomen bij kinderen met het syndroom van Asperger. Het gaat onder meer om moeilijke nachtrust voor je kind, concentratie- en aandachtsproblemen, verminderde communicatievaardigheden, overgevoeligheid voor licht en geluid, sterke opwinding en een voortdurend gevoel van onbehagen. Een verzwaringsdeken voor kinderen, ook van SleepChanger, kan helpen deze te verlichten, zoals blijkt uit een onderzoek uit 2015.Onrustig slapen


Kinderen kunnen vaker onrustig slapen, ze missen het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Wij adviseren om de verzwaringsdeken te gebruiken bij kinderen die onrustig slapen. Deze deken kan je kind helpen tijdens het slapen. De deken op het lichaam, in combinatie met het gewicht van een verzwaringsdeken heeft namelijk een kalmerend effect.

Angststoornissen


Kinderen kunnen last ervaren van angststoornissen tijdens het slapen. Indien uw kind daar veel last van ondervind adviseren wij het gebruik van een zwaartedeken. De verzwaringsdeken geeft een gevoel van geborgenheid en veiligheid waardoor uw kind sneller in slaapt.
Het gebruik van een zwaartedeken bij kinderen heeft tijd nodig. Kinderen hebben tijd om te wennen nodig, tijd om te wennen aan het gewicht van de zwaartedeken. Wij kunnen advies geven over het wennen, waardoor je kind optimaal gebruik kan maken van de voordelen van de zwaartedeken.


2

Bare Home Weighted Blanket for Adults and Kids

Tweede plaats
koc obciążeniowy dla dzieci

Evaluatie: 8.0/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Tweede plaats in het klassement– Bare Home Weighted Blanket for Adults and Kids


De tweede plaats in het klassement ging naar de Bare Home verzwaringsdeken voor een kind, verkrijgbaar in een groot aantal maten en gewichten. Het kan ook worden gebruikt om de slaapkwaliteit te verbeteren en de symptomen van de hierboven beschreven kwalen te verlichten, maar er zijn enkele nadelen waarmee rekening moet worden gehouden en die een grote invloed hebben op het kind zelf. De hoes van de Bare Home Weighted Blanket voor Volwassenen en Kinderen is gemaakt van een minder duurzaam materiaal, dat alleen op het programma voor fijne was gewassen hoeft te worden.

Dit betekent dat het wassen bij een lage temperatuur moet gebeuren, wat de vraag doet rijzen of daardoor alle onzuiverheden, vooral bacteriën en mijten die de gezondheid van het kind in gevaar kunnen brengen, worden verwijderd, en in het geval van zieke kinderen is het noodzakelijk een zo hoog mogelijk niveau van hygiëne te handhaven. Een ander probleem kan de vulling van de verzwaringsdeken zijn, zulke fijne glaskralen dat ze op zand lijken, wat in combinatie met de hoes met geringe sterkte het risico inhoudt dat het inlegvel scheurt en eruit loopt.


3

Gravity Weighted Blanket for Kids

Derde plaats
koc sensoryczny dla dzieci

Ocena: 7.5/10

 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Aantal ontwerpen
 • Esthetisch ontwerp

Derde plaats in het klassement– Gravity Weighted Blanket for Kids


De laagste plaats op het podium ging naar de Gravity Weighted Blanket for Kids, verkocht met een pluche, eveneens verzwaard speelgoed in de vorm van een hond. Ondanks het wijdverbreide gebruik ervan om ADHD, autisme of de eerder genoemde slaapproblemen te helpen bestrijden, kon het geen hogere plaats innemen. Dit had te maken met zijn nadelen, waarvan de belangrijkste is dat het slechts verkrijgbaar is in één maat, 168 bij 107 cm, en één gewicht van de vulling van het verzwaarde deken, namelijk 4,5 kg. Dit betekent dat het, volgens de aanbevelingen van het lichaamsgewicht van de fabrikant, geschikt is voor kinderen vanaf zeven jaar.

Een ander nadeel is dat de hoes van de Gravity Weighted Blanket voor kinderen ook gemaakt is van een materiaal dat alleen in koud water gewassen kan worden. Zo stuiten we op hetzelfde probleem als bij zijn voorganger, namelijk de moeilijkheid om hem te wassen en te ontsmetten, wat zo noodzakelijk is in het geval van de jongste gebruikers. Het inzetstuk zelf, de fijne glaskralen, moet met de hand worden gewassen en hangend worden gedroogd, wat ook het dagelijks gebruik moeilijk maakt. Er zijn ook wat problemen met het dubbele sluitsysteem van de verzwaarde deken, een combinatie van bandjes en knopen, terwijl één voldoende zou zijn.